7 Haziran 2010 Pazartesi

Neden havalar böyle...

http://farm1.static.flickr.com/21/26283738_e60c73ca5f_o.jpgNeden havalar böyle kapalı neden böyle kasvetli anlayamadım gitti. Bu arada sütaş'ın hazır haydarisi çıkkmış ne kadar güzel bişey ya bi kutu da cips aldım, tv karşısında film izletip cipsimi sosa batırıp yiyorum :) isteyen varsa gelsin yer müsait :)

7 yorum:

  1. Oh oh keyfe bak:) afiyet olsun:)

    YanıtlaSil
  2. Oh oh keyfe bak:) afiyet olsun:)

    YanıtlaSil
  3. hehe sağol ama çok keyifli oluyor gerçekten... Tavsiye edilir gençlik :)

    YanıtlaSil
  4. Sağol gençlik:) şu sınavlar bitse keyifin alâsını yapcamda lanet olası bitmiyor:)bugün 2 sınav var ikiside birbirinden berbatlar:) cumartesi artık başlarım keyif yapmaya:)

    YanıtlaSil
  5. Sağol gençlik:) şu sınavlar bitse keyifin alâsını yapcamda lanet olası bitmiyor:)bugün 2 sınav var ikiside birbirinden berbatlar:) cumartesi artık başlarım keyif yapmaya:)

    YanıtlaSil
  6. :) Biter gider boşver ben de daha halen yapmadım ödevleri final de var bi de bizim final take home evde yapıyorsun ama hiç aa ne güzel deme öyle sorular var ki hem özgün cevap vermen gerekiyor hem de evde de yapsan yapılmıyor :(

    YanıtlaSil
  7. Yok yok demem finali nerde olursan ol hiç bi güzel yanı yok bence:D of ya herşey zor ya okusan bi dert okumasan bi dert:) ama yine de şükür halimize ya. Herşeyin zorluğu var bunları da atlatcz inşallah:)

    YanıtlaSil